CCM RAMURA COMERT 2011 PDF

| | 0 Comments

Tax Reckoner Uploaded by. Bunuanu Samad financebill Uploaded by. jointariqaslam zinveliu_vasile_florin. Ccm Ramura Comert decembrie , a fost utilizată de asemenea ca instrument de colectare a informaţiilor din construcţii şi comerţ, iar datele de la Inspecţia Muncii arată că tocmai în reprezentative la nivel de ramură, structurile asociative ale CCM. Contract colectiv de muncă. CDI. Cercetare, Dezvoltare, Inovare. 1 Legea 62/ / art alin.2 din Codul Muncii). . Intrucat CCM la nivel de ramura in aplicare la data intrarii in vigoare a Legii fizica pensionara neinregistrata la camera de comert,trebuie sa-i retina pe langa impozit si.

Author: Gardat Toran
Country: Norway
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 22 July 2004
Pages: 294
PDF File Size: 16.65 Mb
ePub File Size: 9.76 Mb
ISBN: 819-9-71753-308-1
Downloads: 94633
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vomi

ramur Este reglementat de art. Codul Muncii reglementeaza prin art 29 alin. Care ar fi pasii de urmat pentru angajare?

Cum putem afla caror functii le corespund in COR anumite posturi?

Editorial Legislatie RU | Ghid de teorie si practica in Resurse umane

Daca ati fost informata verbal ca vi se va desfiinta postul, inseamna ca s-a referire la postul din centrul de regiune. Sau ce as pati daca nu as mai vrea sa incep colaborarea cu ei? Angajata are peste 12 luni lucrate consecutiv in ultima perioada. Totodata eu am contract pe perioada nedeterminata. Buna ziua, Va rog sa ma ajutati din nou: Daniela, Retineti urmatoarele 3 reguli: Am o Srl cu mai mult de 21 angajati. Locul muncii poate fi modificat unilateral de catre angajator prin delegarea sau detasarea salariatului intr-un alt loc de munca decat cel prevazut in CIM art Intuitia dvs este corecta.

  GEOGRAFIA FISICA ARTHUR STRAHLER PDF

Intrebarea mea este daca s a procedat corect neaducandu mi se la cunostinta de existenta un posturi noi in unitate? Chiar daca CCM la nivel de ramura a expirat, va puteti inspira din el privind continutul si nivelurile minime ale drepturilor angajatilor. Pentru celelalte prevederi ale art alin. Deci raspunsul xomert intrebarea dvs este NU. Va rog frumos sa ma consiliati 22011 problema. Maria La finalizarea concediului initial pentru cresterea copilului, deci in iunie !

Inteleg ca aveti mai putin de 21 de salariati si ca nu exista CCM negociat a nivelul organizatiei. In cazul in care un viitor salariat a lucrat ca hostess fara contract de muncaa terminat Facultatea de Administratie Publica 3 ani in iulie si va fi angajat pe postul de asistent manager, se poate considera acest fapt ca debut in profesie perioada de proba fiind perioada de stagiu?

Deci organizatia procedeaza potrivit legii. In general, Oferta contine urmatoarele date: In pregatirea recursului trebuie sa inlaturati argumentele aduse de instanta in sustinerea deciziei. Este foarte probabil ca sefa dvs. Daca NU sunteti integrat ramurq program de dezvoltare a competentelor manageriale, inseamna ca este foarte probabil sa nu va numarati printre potentialii inlocuitori ai sefului de serviciu.

Revin cu noi nelamuriri: Daca angajatul efectua 5 zile de CO la A, inainte de detasarea la B, B ii acorda integral indemnizatia pentru 15 zile, si recupereaza de ramjra A contravaloarea pentru 2 zile. Angajata are dreptul la un CO de 20 de zile, din care a efectuat 15 zile de CO in perioada 1. Cristina, Puteti sa le pastrati pe amandoua fara nicio problema, important este sa rezistati fizic si sa va faca placere ceea ce faceti.

  1008 SIVAN POTTRI PDF

Delegarea reprezinta exercitarea temporara, din dispozitia angajatorului, de catre salariat, a unor lucrari sau sarcini corespunzatoare atributiilor de serviciu in afara locului sau de munca art 43 CM.

Ma puteti ajuta concret cu Ordinul,legea ca documente justificative? Am o angajata care are patru zile de recuperare pentru o perioada in care isi desfasura activitatea pe o functie superioara.

Editorial Legislatie RU

Daca este unul co,ert veti fi reintegrata si veti primi despagubiri ramufa cu toate drepturile neacordate de la data concedierii pana la data reincadrarii. Intrucat nu s-a intamplat acest lucru pentru ca nu a fost posibil, sau pentru ca nu au fost cunoscute prevederile Codului Muncii si ale Regulamentului Internacum trebuiesc aplicate prevederile art din CM: Deci si modificarile diminuarile precizate de dvs, pot fi aplicate doar daca obtineti acordul individual al fiecarui angajat.

In cazul mentionat de dvs. Referitor cea de-a 2a intrebare privind termenul de contestare a unei decizii de desfacere a CIM, art.

Deci situatia redata de dvs este fara sens, intrucat nu se poate sa apara un post azi si maine sa fie ocupat din extern care este durata de publicare si inscriere la interviu, cand s-au tinut interviurile, cand s-a ales castigatorul, cand s-a facut si semnat oferta??? Sa revenim la intrebarea dvs: Intrebarea la care as dori sa-mi raspundeti este urmatoare: